بهترین روش تدریس
بهترین روش تدریس معلمان عزیز ، این دو روش تدریس به خودی خود خوب نیستند ، اما روشها و شرایط استفاده از آنها باعث تقویت و ضعف آنها می شود. بنابراین ، باید اهداف آموزشی به معلمان داده شود ؛ محتوای دوره ، توانایی ها ، نیازها و علایق دانش آموزان ؛ امکانات موجود (زمان ، مکان ، وسایل کمک آموزشی و غیره) ؛ تراکم دانش آموزان ؛ مهارت های خود را انتخاب کنید و سپس … مناسب ترین آموزش خوب روش. البته ، در یک تقسیم بندی کلی ، روشهای تدریس فعال (مدرن) که دانش آموزان را بخشی از فرایند آموزش می دانند ، به روشهای تدریس غیر فعال (سنتی) ارجح هستند.
روش های تدریس
روش تدریس فعال: به روشی اطلاق می شود که در آن دانش آموزان نقش فعالی دارند و معلمان نقش هدایت کننده را در روند تدریس ایفا می کنند و تعامل دو طرفه ای بین معلمان و دانش آموزان وجود دارد. برای دانش آموزان عزیز هم آموزش تفکر خلاق را پیشنهاد میکنیم.
روش تدریس غیرفعال: به روشی اطلاق می شود که در آن معلم نقشی اساسی دارد و غالباً مطالب را به صورت کلامی بیان می کند ، معمولاً تنها سخنران است ، در حالی که دانش آموز منفعل است و فقط به مطالب گوش می دهد. این روش فقط وظیفه جمع آوری حافظه اطلاعاتی کودکان را دارد. بنابراین بدیهی است که در این نوع آموزش خلاقیت کمی وجود دارد ، زیرا در این روش معلم به صورت کلامی مفاهیم و تکرار را وارد می کند ، حفظ و برگرداندن مطالب توسط دانش آموزان انجام می شود و هیچ تلاشی برای پرسیدن س questionsالات چالش برانگیز انجام نمی شود. و مواد .
روش تدریس معلم
روش تدریس معلم عزیز که در فایل دوره ی تربیت معلم هم بحث در مورد روشها و فنون آموزش موضوعی بسیار گسترده است که در این مقاله به آن پرداخته نشده است. در ادامه ، ما چند نمونه از نحوه استفاده مناسب از روشهای تدریس را به شما نشان خواهیم داد و در آخر ، منابع را با مراجعه به این منابع برای افزایش دانش شما در این زمینه به شما معرفی خواهیم کرد:
روش های تدریس معلمان
در روش های تدریس معلمان در درس تاریخ می توانید از روش نقش آفرینی استفاده کنید که یک روش تدریس فعال است ، به عنوان مثال می خواهید تاریخ صفویان (دوره شاه عباس) را آموزش دهید. ابتدا نقش های مختلفی را در بین دانشجویان تعیین می کنید (یکی شاه عباس است ، دیگری وزیر است و غیره) ، سپس گفتگوی آنها را مشخص می کنید و از آنها می خواهید که آنها را بخاطر بسپارند و سپس تمریناتی را انجام می دهید. بخشی از تاریخ صفویه در در کلاس. یکی از مزایای این روش محبوبیت بسیار زیاد آن در بین کودکان است. سپس ، می توانید از روش پرسش و پاسخ استفاده کنید تا ببینید آیا دانش آموزان مطالب را به درستی درک می کنند یا خیر.
2. همچنین می توان از روش نقش آفرینی برای آموزش برخی از مفاهیمی استفاده کرد که درک آنها برای دانش آموزان دبستانی دشوار است و آنها را نسبت به موضوع واقعی و واقعی می کند. به عنوان مثال ، در رشته علوم یا جغرافیا ، می خواهید موقعیت و حرکت گذرا زمین را به کودکان بیاموزید تا دانش آموزان بدانند که زمین به دور خودش و خورشید می چرخد. شما دو فرزند آورده اید. یکی می شود زمین و دیگری می شود خورشید. شما به شخصی که نقش زمین را بازی می کند بگویید که ابتدا بچرخد ؛ سپس هنگام چرخش از او بخواهید که به دور خورشید بچرخد. سپس ، محتوای مربوطه را توضیح خواهید داد. می توانید غذا را به همین روش آموزش دهید.
3 در علم ، یکی از بهترین روش ها روش تجربی است. زیرا خود کودک در مساله گیر کرده و با راهنمایی معلم پاسخ آن را گرفته است. گردش خون یکی دیگر از روشهای بسیار موثر در آموزش علوم است.
4 بعضی اوقات ، بسته به نوع دوره ، محدودیت ها یا هدف دوره ، معلمان می توانند از سخنرانی ها ، پرسش و پاسخ و یا بحث گروهی استفاده کند , به عنوان مثال ، در یک دوره اجتماعی ، او می تواند آخرین مسئله اجتماعی را بپرسد ، سپس دانش آموزان را به گروه های مختلف تقسیم کند و از آنها بخواهد در مورد این مسئله با هر گروه بحث کنند و در نهایت نتایج خود را به کلاس نشان دهند. سپس ، معلم با توجه به هدف دوره و گفتار دانش آموز نتیجه گیری کلی می کند.
جمع بندی
بنابراین ، باید بدانید که ما بهترین روش تدریس را نداریم ، اما معلم با توجه به موضوع ، اهداف دوره ، امکانات ، توانایی ها و نیازها و مهارت های دانش آموزان ، روش تدریس مناسب را انتخاب می کند. و این روش ممکن است برای دوره های مختلف متفاوت باشد. حتی برای یک کلاس می توان از چندین روش تدریس استفاده کرد. استفاده از روشی که مطالب را به درستی به مخاطب منتقل کند بسیار مهم است. روش های تدریس ابزاری برای دستیابی به اهداف آموزشی است ؛ برای انتقال مطالب به دانش آموزان ، گاهی اوقات روش سخنرانی مفید است ، گاهی اوقات روش بازی ، گاهی روش پرسش و پاسخ ، گاهی اوقات روش نمایشی ، گاهی بحث گروهی ، گاهی روش اکتشافی و گاهی روش های تجربی و غیره ؛ این روش ها اغلب به صورت ترکیبی استفاده می شوند.
دیدگاهتان را بنویسید