نوجوان قربانی مد
قربانی مد
همواره عده ای اسیر «مد» و یا بهتر بگوییم «قربانی» آن می شوند، به راستی قربانی مد چه شخصیتی داشته و از تیپ زدن چه نیتی دارد؟ «کارین الدور» که خبرنگار بخش مد است می گوید:قربانی مد به فردی اتلاق می شود که در یک زمان معین تمام لباس های جدید و مارک دار را به تن می کند و خود را مانند مانکن های ویترین ها و مغازه ها می کند. این فرد بیشتر مانند یک دلقک است تا یک شیک پوش مد روز!
یکی از طراحان لباس از قربانی لباس این گونه یاد می کند: کسی که لباس های مارک دار به تن کند، هنگام خرید بیش از اندازه وسواس به خرج می دهد و از آن جا که فقط درپی پوشیدن «آخرین مد» است فراموش می کند که لباس مناسب او هست یا خیر. عده ای هم معتقدند قربانی و اسیر مد صرفا لباس های روز و پشت ویترین را می پوشد و بسیاری مواقع هم قیافه مسخره ای پیدا می کند.
گروهی پا را از این حد فراتر گذاشته و در ذم تیپ روز می گویند اسیر مد تمام لباس هایی را که از سوی طراحان مطرح پیشنهاد می شود خریده و آن ها را ناشیانه باهم ادغام می کند و همین موضوع سبب می شود که گاه تیپ وحشتناکی پیدا کند نه ظاهری زیبا! یک قربانی مد می کوشد که زیبا به نظر بیاید و برای او فرقی نمی کند که لباس های ۵۰ هزار تومانی بپوشد یا ۵۰۰ هزار تومانی.
خوش تیپ به نظر رسیدن به معنای هر لباسی را به تن کردن نیست و حتی به نوع لباس هایی که می پوشید هم بستگی ندارد بلکه باید شیوه درست لباس پوشیدن را آموخت. چنان چه بخواهیم شرایط کسی را که اسیر مد شده بدتر کنیم می توانیم به راحتی بگوییم که او زیر فشارهای دیگران از پا درخواهد آمد.
برای نمونه فردی را در یک برنامه تلویزیونی می بیند و شیفته لباس های او می شود و در همان لحظه احساس می کند که باید برود و همان شلوار جین، ژاکت خلبانی و کفش های نوک تیز پوست ماری را بخرد، چرا؟ فقط به این دلیل که آن ها بر تن آن فرد واقعا جذاب به نظر می رسند و یا حتی هنگام خرید ممکن است فروشنده به او بگوید که «تن خوری» این لباس عالی است و این آخرین مد کت و شلوار است.
● بکوشیم خودمان باشیم
تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه همین لباس زیباست نشان آدمیت این را سعدی شاعر می گوید بنابراین لباسی را به تن کنیم که فکر می کنیم برازنده مااست، نه لباسی که سایرین تصور می کنند، مد است. ما همواره در ذهنمان نوع پوشش مان را با دیگران مقایسه می کنیم اما بهتر است حین تصمیم گیری بیشتر به سلیقه خودمان احترام بگذاریم. طراحان با انصاف می گویند بهتر است با شروع هر فصل چند دست لباس جدید بخرید و آن ها را با لباس های دیگری که در کمد آویزان کرده اید ادغام کنید. در این صورت لباس هایتان نه صرفا مارک دار است و نه از مد افتاده!
● مطیع مدل های مجلات نباشیم
بهتر است ظاهرتان را براساس آنچه در تلویزیون یا مجلات می بینید تغییر ندهید. افراد معروف فقط برای جلب توجه لباس های عجیب و زرق و برق دار به تن می کنند و نحوه لباس پوشیدنشان مناسب زندگی روزمره نیست. به گفته یک طراح گاهی می توان پشت به آینه کرد و راحت تر زندگی کرد
دیدگاهتان را بنویسید