آموزش تفکر به کودکان | آموزش تفکر اخلاق به کودکان
آموزش تفکر به کودکان
آموزش تفکر به کودکان ساده ترین راه برای توانمندسازی تفکر در کودکان با طرح پرسشگری است. پرسشگری کردن نه تنها می تواند هوش کودکان را بهبود بخشد ، بلکه یادگیری آنها را سرگرم کننده و هیجان انگیز می کند. کودکان دوست دارند با والدین یا معلمان ( دوره ی تربیت معلم نیز در محصولات ما هست ) خود مکالمه های قابل تأملی داشته باشند. هیجان انگیزترین قسمت آموزش کودکان شنیدن این است: “آهان! متوجه شدم از زبان آنهاست. از طریق پرسش کردن ، کودکان نقش فعال تری در تفکر و استدلال خلاق دارند. پرسشگری همچنین می تواند کیفیت گفتگوهایی را که باعث نزدیکتر شدن خانواده می شود ، بهبود بخشد.
آموزش تفکر خلاق به کودکان
آموزش تفکر خلاق به کودکان که در بالا نیز توضیح مختصری در باره آموزش تفکر به کودکان دادیم و در زیر آموزش تفکر خلاق به کودکان نیز میدهیم که به آموزش خواندن و نوشتن نیز کمک میکند پس با ما همراه باشید.
1. کودکان را از سنین پایین به پرسیدن سوال ترغیب کنید و آنها را به پرسیدن سالات بیشتر ترغیب کنید.
2- همیشه با اشتیاق به سوالات کودکان پاسخ دهید. این روش پاسخ دادن به سوالات کودکان کمک میکند تا در آینده به هر روش تدریس عکس العمل مثبت نشان دهند.
3-از کودک خود سوال کنید و می دانید که او پاسخ را می داند. به آنها احساس کنید جواب را پیدا کرده اند.
4- تفاوت بین سوالات تحریک کننده حافظه (به عنوان مثال ، چه ، کجا ، کجا) و سوالات تحریک کننده تفکر (به عنوان مثال ، چرا ، اگر اتفاقی می افتد ، همیشه به یاد داشته باشید).
5. كودك را راهنمايي كنيد تا پاسخ خود را پيدا كند. جواب آنها را نگویید ، زیرا دادن جواب آنها روند تفکر را متوقف می کند.
6. برای ایده هایشان جای یادگیری بگذارید. بگذارید آنها از ایده های جدید راضی باشند و از خطا نترسند.
7. با پاسخ اشتباه به عنوان فرصتی برای یادگیری رفتار کنید. هرگز با شما تماس نگیرید
8- لطفاً به یاد داشته باشید که گاهی اوقات روند تفکر ممکن است طولانی تر باشد ، اما در این حالت ، موفقیت تفکر بیشتر خواهد بود.
9- یک دفترچه به همراه داشته باشید تا در صورت تردید بتوانید آن را یادداشت کنید.
10. از کودک خود بخواهید که با صدای بلند فکر کند. سپس ، روش های تفکر و یادگیری آنها را بهتر درک خواهید کرد.
11. به عقاید کودکان احترام بگذارید و اجازه دهید آنها نظرات خود را داشته باشند.
12. قبل از تصمیم گیری نهایی ، کودک خود را به جمع آوری هرچه بیشتر اطلاعات تشویق کنید.
13. به کودکان زمان محدودی برای تماشای تلویزیون و انجام بازیهای ویدیویی اختصاص دهید ، زیرا این کار خلاقیت آنها را از بین می برد.
14- هرگز اهمیت کنار هم بودن و لذت بردن از با هم بودن را فراموش نکنید ، زیرا این فضا است که فرصت یادگیری مداوم را برای کودکان فراهم می کند.
دیدگاهتان را بنویسید