5 روش تدریس خلاق و اثربخش از معلمان خلاق و اثربخش
معلمان خلاق و اثربخش بیتفاوت و ساکت نمیمانند بلکه از هر فرصتی برای یادگیری و افزایش مهارتهای حرفهای خودشان تلاش میکنند آنها معکوس میاندیشند معکوس عمل میکنند آنها با اکثریت نیستند آنها روی کار حرفهای خودشان متمرکز می شوند و بسیار دوست دارند کلاس شاداب و منعطفی داشته باشند لذا این ۵ روش تدریس می تواند در این وضعیت آشفته بازار حال روز تدریس و یادگیری دانش آموزان ما را بهبود ببخشد:
1. یادگیری فاصله دار یکی از محبوب ترین تکنیک های تدریس در عصر مدرن می باشد در این نوع یادگیری معلمان چندین بار دروس را تکرار می کنند اما با استراحت های ۱۰ دقیقه ای یعنی دادن زمان برای استراحت دانش آموزان، که در این استراحت هم، دانش آموزان تکنیکهای ذهنی آرام بخشی ذهنی و فعالیتهای بدنی تحریککننده را انجام می دهند تا با شادابی و انرژی بیشتری به یادگیری برگردند.
۲. استفاده از گیمیفیکیشن که یک روش بسیار عالی می تواند برای تدریس و یادگیری دانش آموزان باشد روش گیمیفیکیشن یک تکنیک بسیار آموزشی مدرن می باشد که به ویژه در سیستم های آموزشی پیش دبستانی و ابتدایی بسیار موثر می تواند باشد
۳. روش تدریس معکوس که یک رویکرد آموزشی منحصر به فرد است دانش آموزان مواد اولیه درس را در خانه مطالعه میکنند سپس در کلاس روی آن کار می کنند این ایده برای اولین بار در سال ۲۰۰۷ به وجود آمد و به جای سخنرانی صرف معلم دانش آموزان از محیط های مختلف یاد می گیرند.
بیشتر بخوانید: روش های تدریس خلاق آنلاین
۴. یادگیری مشارکتی بهترین روش برای آموزش همکاری همیاری و مهارت های ارتباط گرفتن دانش آموزان با یکدیگر می تواند باشد می توانند انتقادات نظرات همدیگر را بشنوند تحمل کنند و یک زندگی در کنار هم داشته باشند.
۵. روش یادگیری پروژه محور یکی دیگر از روش های یاددهی یادگیری و روش تدریس مدرن می باشد دانشآموزان اجازه میدهد با چالشها به طور مستقیم روبرو بشوند و دانش آموزان سوالات مهمی از خودشان می پرسند در مسائل غوطه ور می شوند معلم فقط نقش میانجی و راهنما را دارد این دانشآموزان هستند که چالشها را شناسایی میکنند تجزیه تحلیل ارزیابی میکنند و در نهایت پاسخ میدهند امروزه معلمان با استفاده از یادگیری پروژه محور می توانم بسیاری از کمبود انگیزه و علائق را در دانش آموزان خود حل کنند و در کشف تواناییهای دانش آموزان خودشان موثرتر عمل کنند.
ایسنتاگرام ما: بهروز آیرملوی
دیدگاهتان را بنویسید